El departament de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia inaugura l'espai PlayJove el pròxim 2 de desembre

29 nov 2016 La Plaça de la Constitució comptarà a partir d'ara amb connexió wifi gratuïta

Xàbia. Dimarts, 29 de novembre de 2016. El departament de Joventut que dirigeix el regidor Ximo Segarra, obri les portes de PlayJove, el nou espai de formació i oci. El centre, que es troba en la Plaça de la Constitució, s'inaugurarà el pròxim 2 de desembre a les 17:00 hores.

PlayJove ofereix als joves d'entre 12 i 18 anys activitats multiesportives en la mateixa Plaça de la Constitució (futbol, bàsquet, bàdminton i voleibol). L'espai jove comptarà amb una sala d'estudi, televisions, jocs de taula, futbolí i Playstation. A més, també tindrà un àrea d'oci amb pantalles de cinema i sala d'ordinadors.

Ximo Segarra s'ha mostrat molt satisfet amb el projecte, “després de molts mesos de treball i esforç, PlayJove per fi és una realitat, a més, volem que aquest espai siga el punt de trobada entre els joves de Xàbia”. El regidor ha volgut convidar a tots a la inauguració per a la qual s'ha preparat un Zombie Show Tunnel a partir de les 18:00 hores. També ha recordat que la Plaça de la Constitució comptarà a partir d'ara amb connexió wifi gratuïta que ha instal·lat de manera desinteressada l'empresa de Xàbia Blu So Easy.