Amjasa renovarà la xarxa de distribució del Camí Cansalades i de la cuesta de Sant Antoni

24 nov 2016 El Consell d'Administració també va aprovar els plecs del contracte de subministrament elèctric perquè el 100% de l'energia procedisca de fonts renovables

Xàbia. Dimecres, 23 de novembre de 2016. L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, va celebrar la passada setmana un Consell d'Administració en el qual es va aprovar l'adjudicació de les obres del Camí Cansalades i de la cuesta de Sant Antoni.

En tots dos treballs es renovaran les instal·lacions de la xarxa de distribució per a millorar el sistema de conducció i minimitzar el nombre d'avaries que es produeixen al llarg de l'any. La del Camí Cabanes la durà a terme l'empresa Exca-Jávea S.L. per 38.058,30 euros mentre que la de la cuesta de Sant Antoni serà realitzada per Transportes i Excavaciones Mayte S.L. per 34.867,50 euros.

D'altra banda també es van aprovar els plecs del contracte d'energia elèctrica, un en els quals Amjasa més inverteix. Els plecs inclouen una clàusula de requisit en la qual s'indica que l'energia que l'empresa proveeix ha de provindre al 100% de fonts renovables.

El preu de licitació és de 677.000 euros anuals i s'inclouen els 17 punts de subministrament de major consum de l'empresa d'aigües com els pous i les estacions de bombeig, necessaris per al proveïment i subministrament d'aigua. El contracte serà d'un any, prorrogable a un altre any més. Les empreses interessades hauran de presentar les seues ofertes en sobre tancat en les oficines de Amjasa.

Un altre dels punts que es va aprovar durant el consell va ser la memòria de responsabilitat social corporativa de 2015. Aquest document, a més d'arreplegar les xifres econòmiques, també descriu l'activitat de l'empresa durant l'any des del punt de vista social.