Xàbia Històrica llança les bases per al primer concurs d'aparadors nadalencs

22 nov 2016 L'objectiu és fomentar l'arreglament de les finestres dels comerços en aquestes dates tan assenyalades. La inscripció haurà de realitzar-se abans del 30 de novembre

Xàbia. Dimarts, 22 de novembre de 2016. Amb l'objectiu de fomentar l'arreglament en les finestres dels comerços de cara a les pròximes festes, Xàbia Històrica ha llançat el primer concurs d'aparadors nadalencs. Tal com afirma el gerent de l'associació, Jaume Serra, “l'aparador és la carta de presentació d'un establiment i l'encarregat de despertar l'atenció dels clients”.

La participació és lliure i gratuïta i solament podran inscriure's les empreses situades en el Centre Històric. Els comerços interessats poden subscriure's, abans del 30 de novembre, notificant-ho a la gerència de Xàbia Històrica, cridant al 667690785 o enviant un correu electrònic a gerencia@xabiahistorica.com.

Hi haurà una única modalitat que serà la de decoració nadalenca d'aparadors o espais comercials i es podrà utilitzar qualsevol tipus de material. Des de Xàbia Històrica asseguren que a l'hora de triar guanyadors prevaldrà l'originalitat, la utilització d'elements innovadors i el colorit, que afirmen que no significa multitud de llums.

Els premis es repartiran en tres cartilles regal de 200 euros (primer premi), 125 euros (segon premi) i 75 euros (tercer premi), a més també es lliuraran dos accésits de 50 euros cadascun. Els aparadors hauran d'estar muntats el 6 de desembre ja que el jurat, compost per l'Associació de Veïns del Centre Històric i per l'Associació de Comerciants de Xàbia Històrica, realitzarà dues visites als comerços participants. La primera d'elles serà del 6 al 10 de desembre i la segona entre els dies 2 i 3 de gener. Un altre dels requisits del concurs és que els aparadors mantinguen la decoració nadalenca fins a l'endemà de la nit de Reis.