La V edició de l'Escola de Pares i Mares de l'IES Antoni Llidó comença amb una xarrada sobre la importància dels hàbits del somni

18 nov 2016 La següent conferència la impartirà el professor Joan Borja sota el títol “Educar en la fantasia”

Xàbia. Divendres, 18 de novembre de 2016. L'Escola de Pares i Mares de l'IES Antoni Llidó, en la qual col·labora l'Ajuntament de Xàbia, va començar ahir la seua cinquena edició. En ella van estar presents la regidora d'Educació, Montse Villaverde, el director del centre de secundària, Vicent Chorro, i la presidenta de l'AMPA, Rita Berruti.

Entre un gran nombre d'assistents, el coordinador de la Unitat del Somni de l'Hospital Quirónsalud, el Dr. Gonzalo Pin Arboledas, va ser l'encarregat de donar la primera conferència.

Sota el nom “Hàbits del somni i rendiment escolar”, Arboledas va parlar sobre factors com la llum i la foscor i les substàncies (melatonina i serotonina) que ajuden a aconseguir un descans de qualitat per a afrontar la jornada escolar en condicions òptimes. El doctor també va donar algunes pautes a seguir per als alumnes com la importància d'un bon desdejuni, no fer esport després de les 7 de la vesprada o no utilitzar ordinadors, tauletes o telèfons mòbils dins de l'habitació.

Les pròximes conferències tindran lloc un dijous al mes fins a abril i sempre seran a les 20:00 hores en la sala multiusos de l'IES Antoni Llidó. La següent cita serà el 15 de desembre amb la xarrada “Educar en la fantasia” pel doctor en Filologia, professor de la Universitat d'Alacant i escriptor, Joan Borja Sanz.