La regidoria de Cultura obri la inscripció de monologuistes amateurs per al segon certamen Dijous de Comèdia

16 nov 2016 Paqui Ros va ser la guanyadora de la primera edició del festival, que va reunir a més de 3000 persones en les seues deu actuacions

Xàbia. Dimecres, 16 de novembre de 2016. El festival Dijous de Comèdia, impulsat pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia, que dirigeix Quico Moragues, amb la col·laboració de Xàbia Històrica, obri les inscripcions de la seua segona edició.

Després d'una primera temporada molt reeixida, amb més de 3000 espectadors, Dijous de Comèdia pretén ara consolidar-se com el festival de monòlegs amateur i professional de la Marina Alta. Per a això, des de Cultura es convida a totes aquelles persones que ho desitgen a inscibirse en el certamen i puguen així optar a la gala final i als tres premis en joc.

Els interessats poden escriure un correu a cultura@ajxabia.org o bé acostar-se a la Casa de Cultura de Xàbia per a inscriure's.

Se celebraran huit actuacions – sempre en dijous - entre el 12 de gener i el 20 d'abril de 2017, més la final en el mes de juny dins dels actes de Fogueres. Cada participant estarà acompanyat per l'actuació d'un còmic professional seleccionat entre els més rellevants del panorama nacional.

Els monòlegs se celebraran en la Biblioteca de Duanes i en la Sala Polivalent del Portal del Clot i l'entrada és gratuïta.

Segons va explicar el regidor Quico Moragues, “Dijous de Comèdia és una aposta per oferir de manera estable programació de qualitat, una finestra a l'expressió i promoció de nous talents i una mostra del nostre compromís per a dinamitzar l'activitat a Xàbia més enllà dels mesos d'estiu”.

El passat any la guanyadora del primer certamen de Dijous de Comèdia va ser Paqui Ros seguida de Juanma Collado i Lluis Simó.