Les receptes de Xàbia desperten l'interès dels visitants de la Fira d'Ondara

14 nov 2016 Es va presentar la 5ª edició de “Xàbia al Plat Mariner” que se celebrarà del 24 de novembre al 3 de desembre

Xàbia. Dilluns, 14 de novembre de 2016. El cap de setmana passat Xàbia va participar en la fira comarcal d'Ondara dedicada al sentit del gust. Al stand del municipi, sota el slogan “Gust de viure Xàbia”, centenars de visitants es van acostar per a interessar-se i preguntar per les receptes de Xàbia.

D'aquesta manera, segons afirmen des de Turisme, la cosa que més es va repartir van ser llibrets de GastroXàbia en el qual es poden trobar receptes de guisats, arrossos, plats i postres tradicionals del municipi. Les rutes de senderisme i de miradors van ser els altres temes que més van interessar als visitants. Un altre dels atractius del mostrador de Xàbia va ser la possibilitat de participar en el sorteig d'un menú degustació per a dues persones a càrrec del restaurant Bon Amb guardonat amb una Estrella Michelin. Per a optar al premi havien d'emplenar una enquesta sobre el municipi i en ella van participar al voltant de 150 persones.

Durant el matí del dissabte el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubi, el president de l'Associació de Restauradores de Xàbia (ARX), José Manuel Piña, i el xef del restaurant Bon Amb, Alberto Ferruz, van presentar la 5ª edició de “Xàbia al Plat Mariner”. Se celebrarà del 24 de novembre al 3 de desembre i en ella participen un total de 12 restaurants que oferiran els seus menús d'entre 25 i 45 euros. L'objectiu d'aquesta edició gastronòmica és posar en alça el producte de Xàbia amb receptes de sempre i les tècniques més innovadores.

Els restaurants que participaran en aquesta cinquena edició són: L’Almassera, Calima, La Cantina, Embruix, La Esquina, La Mezquida, Nau Nau, Nox, Parador de Xàbia, La Perla de Xàbia, Los Remos La Nao i La Renda.