Xàbia inaugura la seua primera Oktoberfest

11 nov 2016 La festa de la cervesa està situada en l'Avinguda Jaume I i estarà en marxa fins al diumenge 13 de novembre

Xàbia. Divendres, 11 de novembre de 2016. La primera Oktoberfest de Xàbia ja està en marxa. Ahir a la vesprada, l'alcalde Xàbia, José Chulvi, el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubi, i la presidenta de l'Associació Xàbia Port, Yolanda Ponce, van ser els encarregats d'inaugurar la festa de la cervesa del municipi. Des de primera hora de la vesprada d'ahir un gran nombre de veïns es va acostar per a gaudir d'aquesta festa en un ambient amigable i divertit en el qual Black Glitter Cover Band va posar la nota musical.

Tal com va afirmar José Chulvi, aquesta festa també servirà per a dinamitzar els comerços i restaurants de la zona del port fora de la temporada alta. El festival, que estarà fins al diumenge 13 de novembre, es troba situat en l'Avinguda Jaume I sota una gran carpa. L'horari d'obertura serà tots els dies des de migdia fins a les 12 de la nit excepte el dissabte que finalitzarà a la 1 de la matinada.

La Oktoberfest estarà amenitzada amb música en viu amb els grups McLucas Band, que actuaran avui a les 22:00 hores, La Mocha, que pujarà a l'escenari demà 12 de novembre a les 17:00 hores i finalment, Loli Pop actuarà el diumenge a les 17:00 hores.