Xàbia estarà representada els dies 12 i 13 de novembre en la Fira d'Ondara amb un stand de Turisme

11 nov 2016 Els assistents podran participar en el sorteig d'un menú degustació, també es presentarà la 5ª edició de “Xàbia al Plat Mariner”

Xàbia. Divendres, 11 de novembre de 2016. Durant aquest cap de setmana, dissabte 12 i diumenge 13 de novembre, Xàbia participarà en la Fira d'Ondara amb un stand de turisme. El tema principal de la fira és el sentit del gust pel que la gastronomia serà l'eix principal sobre el qual giraran els stands.

Sota el slogan “Gust de viure”, Xàbia oferirà en el seu stand informació sobre la gastronomia de la localitat. A més, el “gust” d'experimentar i viure Xàbia també estarà present en el stand durant els dies de fira. Com a incentiu, aquells que visiten el mostrador del municipi poden participar en el sorteig d'un menú degustació per a dues persones cortesia del restaurant guardonat amb una Estrella Michelín, el Bon Amb. Per a poder optar al premi els participants hauran de respondre a una enquesta sobre Xàbia.

D'altra banda el dissabte, sobre les 12:30 hores, es presentarà la 5ª edició de “Xàbia al Plat Mariner” que se celebrarà del 24 de novembre al 3 de desembre. Enguany 12 restaurants de la ARX (Associació de Restauradores de Xàbia) oferiran les seues especialitats marineres per a posar en valor el producte local.