El Centre Artístic Musical de Xàbia celebra el seu concert en honor a Santa Cecilia

10 nov 2016 Activitats infantils i esportives, ciència i cultura ocuparan els actes del cap de setmana

Xàbia. Dijous, 10 de novembre de 2016. La programació cultural de Xàbia d'aquest cap de setmana ve carregada d'activitats variades per a tots els públics. El dissabte 12 de novembre el Centre Artístic Musical celebrarà el concert en honor a la seua patrona, Santa Cecilia. L'actuació tindrà lloc en l'Església de Sant Bertomeu a les 22:00 hores. L'Orquestra del Centre Artístic Musical de Xàbia estrenarà una obra de Juan Sanjuan i comptarà amb la col·laboració de l'Orquestra del barri de Malilla (València).

Aquesta vesprada a les 19:30 hores se celebrarà la inauguració de la primera Oktoberfest del municipi. La ubicació d'aquesta celebració és en l'Avinguda Jaume I i s'allargarà fins al diumenge 13 de novembre. D'altra banda, a les 20:00 hores, el professor investigador Vicent Botella Soler, impartirà una conferència en la Casa de Cultura. Sota el nom “Una introducció ordenada al caos”, Botella explicarà la teoria del caos d'una manera comprensible.

El divendres a la vesprada els més xicotets tenen una cita a les 17:30 hores en la Biblioteca de Duanes on se celebrarà el contacontes “Els velletes de la penya roja”. D'altra banda, a les 20:00 hores en la Casa de Cultura, Carles Durà Herrero presentarà el seu llibre “Lectura Obligatòria”, una lectura que es dirigeix a tot tipus de lector.

El diumenge serà el dia de les activitats esportives en les quals col·labora la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia. A partir de les 10:00 hores se celebrarà el Cross Escolar Municipal en el parc de Pinosol. A la mateixa hora començarà el II Campionat de Sup Race (paddel surf) en la platja de l'Arenal.