L'Ajuntament de Xàbia rep 335.000 euros de subvenció per a Serveis Socials al llarg de 2016

09 nov 2016 Les ajudes vénen donades des de les Conselleríes d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Sanitat i la Diputació d'Alacant

Xàbia. Dimecres, 09 de novembre de 2016. Al llarg del 2016 el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia ha rebut subvencions per valor de 335.000 euros. Gràcies a aquestes ajudes de la Generalitat Valenciana i la Diputació es complementa l'aportació municipal per a dur a terme els programes que realitza aquest departament.

Per a accedir a aquesta important borsa d'ajudes, des dels diferents departaments de l'Ajuntament de Xàbia s'està fent un gran esforç a l'hora de poder concórrer a totes les subvencions disponibles. Aquest treball constant és el que ha permès que el pressupost municipal es veja periòdicament complementat amb importants aportacions d'altres Administracions Públiques.

En aquest sentit, la Unitat de Prevenció de Drogodependència ha rebut un total de 26.500 euros per part de la Conselleria de Sanitat. La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha subvencionat els programes generals de Serveis Socials amb 163.000 euros i al programa d'Interculturalitat i Immigració (AMICS) amb16.660 euros.

La Diputació d'Alacant ha col·laborat amb 28.938 euros en el programa d'Atenció Primària, per la seua banda, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha finançat amb 27.232 euros el departament de Dependència i amb 15.952 euros el taller d'estiu i el menjador escolar.

Altres àrees que també han sigut subvencionades són la renda garantida de ciutadania, les activitats de prevenció de drogues, el “Cívic Punt” o les activitats d'Interculturalitat.