L'Ajuntament de Xàbia habilitarà la zona multiesportiva de PlayJove en la Plaça de la Constitució

09 nov 2016 El departament de Joventut posarà a prova aquest espai els divendres del mes de novembre

Xàbia. Dimecres, 09 de novembre de 2016. El departament de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia, que dirigeix Ximo Segarra, ha desenvolupat i impulsat un nou centre, PlayJove Xàbia, per a joves d'entre 12 a 18 anys en la Plaça de la Constitució. L'objectiu d'aquest espai és cobrir les necessitats d'oci i temps lliure i fomentar la participació d'activitats lúdiques i acadèmiques.

Aquest espai juvenil s'inaugurarà el pròxim 2 de desembre. No obstant açò, durant els divendres 11, 18 i 25 de novembre, la zona multiesportiva situada en la Plaça de la Constitució es posarà en període de prova. D'aquesta manera, els joves podran fer ús d'ella de 16:00 a 19:30 hores. La zona multiesportiva comptarà amb dos camps de mini futbol, una pista de bàsquet, una de voleibol i una altra de bàdminton.

A més de les activitats esportives, PlayJove Xàbia també oferirà serveis de suport acadèmic de dilluns a dijous de 16:30 a 18:30 hores seguit de sala de jocs fins a les 20:00 hores. A més també hi haurà una sala amb futbolí, ping pong i jocs de taula que també servirà com a sala de cinema, lloc de trobada, celebracions i concerts. Tal com ha afirmat el regidor de Joventut “Es tracta d'un projecte ambiciós i estem segurs que va a funcionar. A més volem que tots els joves siguen partícips d'açò”.

PlayJove Xàbia estarà atès per un equip d'educadors especialitzats en l'oci, temps lliure i la inserció soci-laboral. A més des del centre es desenvoluparà un treball de coordinació amb Serveis Socials, Instituts, Creu Roja i Clubs esportius.