Més de 60 persones participen en la inauguració de la III edició de Xàbia Emprén

08 nov 2016 Les jornades es van inaugurar amb el seminari de Roberto Luna sobre la gestió de l'èxit

Xàbia. Dimarts, 08 de novembre de 2016. La tercera edició de Xàbia Emprén va donar començament ahir a la vesprada en el Museu Soler Blasco amb la participació d'uns 60 inscrits. A la inauguració de les jornades van assistir el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubi, la Gerent de Creama, Rosario Donderis, i Roberto Luna, encarregat d'impartir el seminari sobre la gestió de l'èxit.

Luna és doctor en Psicologia Social, catedràtic en Direcció d'Empreses, escriptor i director del Màster en Gestió del Talent de la Universitat de València. Durant la seua xarrada va afirmar que la clau de l'èxit és l'equilibri i la regulació de les emocions. A més Roberto Luna també va posar de manifest que les quatre portes del talent són els desitjos i passions, els mapes mentals, els objectius (pla d'acció) i les emocions (equilibri).

Les jornades seguiran avui amb la ponència del consultor de Fundesem, Javier Gosende, sobre “com utilitzar les xarxes socials en la Pyme per a aconseguir clients”. Demà 9 de novembre l'exposició “l'economia de la innovació” estarà al càrrec del professor d'Estudis Econòmics i Financers, Joaquín Alcázar Cano. D'altra banda, el 10 de novembre serà el torn de l'empresari José A. Bas Llopis amb la ponència “coaching i aprenentatge: claus del creixement empresarial” mentre que les jornades finalitzaran amb la xarrada de la filòsofa Silvia Leal, “e-renovar-se o morir”.