Xàbia celebra del 10 al 13 de novembre la seua primera Oktoberfest

07 nov 2016 L'esdeveniment està organitzat per l'associació de comerciants Xàbia Port en col•laboració amb la regidoria de Foment Econòmic

Xàbia. Dilluns, 07 de novembre de 2016. A partir del pròxim dijous, Xàbia celebra per primera vegada la Oktoberfest. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació Xàbia Port i en el qual col·labora l'Ajuntament a través de la regidoria de Foment Econòmic, tindrà lloc en l'Avinguda Jaume I del 10 al 13 de novembre. Amb aquesta iniciativa Xàbia Port no solament se suma a una de les festes més populars del món, sinó que aposta per dinamitzar l'àrea de Duanes fora de la temporada alta.

Tant des de l'associació, com des de la regidoria de Foment, s'ha valorat que els beneficis de la Oktoberfest no solament recauran sobre el recinte en què s'organitza, sinó també sobre la resta de locals del barri mariner.

L'esdeveniment s'inaugurarà el dijous 10 de novembre a les 19:00 hores. La festa de la cervesa començarà al migdia i finalitzarà a les 12 de la nit excepte el dissabte que finalitzarà a la 1 de la matinada. La oktoberfest estarà amenitzada amb bandes de música en directe, Black Glitter Cover Band actuaran el 10 de novembre a les 19:00 hores mentre que McLucas Band pujaran a l'escenari el dia 11 a les 22:00 hores. El dissabte 12 de novembre a les 17:00 hores serà el torn de La Mocha mentre que Loli Pop tancarà el cartell el diumenge 13 de novembre a les 17:00 hores.