L'AJUNTAMENT DE XÀBIA OFEREIX TALLERS GRATUÏTS D'ORIENTACIÓ LABORAL

07 nov 2016 L'oferta es coordina des de Monjove i tindrà lloc els mesos de novembre i desembre

Xàbia. Dilluns, 07 de novembre de 2016. L'Ajuntament de Xàbia, a través de la regidoria de Juventut que dirigeix el regidor Ximo Segarra, engega una sèrie de tallers d'orientació al món laboral. L'objectiu és oferir als participants la possibilitat d'adquirir un coneixement pràctic d'eines i serveis disponibles en Internet que puguen ser d'ajuda en el procés de cerca d'ocupació, donant a conèixer les pàgines d'interès, la
utilització de les xarxes socials i els portals d'ocupació.

Els tallers tenen places limitades, són totalment gratuïts i la inscripció, que s'haurà de fer en Creama o Monjove, està oberta a tot tipus de públic fins a dos dies abans del començament de cada taller. A més, la persona que ho desitge, podrà accedir a més d'un curs alhora.

Els cursos que s'ofereixen són, “La formació: element clau per a la inserció laboral” (2 de novembre), “Recerca de treball per internet” (9 de novembre), “La importància del desenrotllament personal per a l'ocupació” (16 de novembre), “Informació sobre contractats i foment d'ocupació. Deures que adquiriràs com a treballador” (23 de novembre), “Recursos de Creama i del Servef a l'abast dels joves” (30 de novembre). Finalment els dies 14 i 15 de desembre tindrà lloc un taller especial “Com he de preparar-me per a una entrevista de treball”.