La Generalitat Valenciana participarà econòmicament en l'auditori de Xàbia amb una partida per a equipament

04 nov 2016 El secretari autonòmic de Cultura va valorar positivament tant l'aforament com les característiques tècniques que tindrà aquesta nova infraestructura

Xàbia. Divendres, 04 novembre de 2016. La Generalitat Valenciana inclourà en els pressupostos de 2018 una partida per a equipar el futur teatre-auditori de Xàbia. L'acord s'ha aconseguit aquest matí en una reunió entre el regidor de Cultura, Quico Moragues, el secretari autonòmic de Cultura i Esports, Alberto Girona i el cap de gestió de Programes i Infraestructures Culturals, Benjamin Falces.

L'aportació del govern valencià està pendent de quantificar però, tal com ha explicat Quico Moragues, es podria concretar en diferents elements com un piano de cua, butaques o so i il·luminació.

El secretari autonòmic de Cultura, va referir que la manca d'un teatre-auditori és un dèficit que arrossegava Xàbia des de fa massa anys i que per part del govern valencià es col·laborarà amb l'Ajuntament en allò que siga necessari.

Així mateix, en la reunió els representants de la Generalitat Valenciana van valorar molt positivament el projecte de l'Auditori de Xàbia, tant quant a l'aforament que tindrà la nova infraestructura, com a les característiques de la caixa escènica.