El dilluns dia 7 comencen les obres de remodelació de l'avinguda Jaume I

03 nov 2016 El termini d'execució és de tres mesos i mig i compta amb un pressupost de 150.000 euros

Xàbia. Dijous, 3 de novembre de 2016. L'Avinguda Jaume I, una de les artèries més importants de Duanes, vorà totalment finalitzada la seua reforma abans de tres mesos i mig. Eixe és el termini d'execució de les obres que començaran el dilluns, dia 7 de novembre, i que compten amb un pressupost de 150.000 euros.

 

 

La mercantil Cadersa serà l'encarregada de dur a terme la remodelació, entre l'encreuament de Jaume I amb Doctor Fleming i el C/Sevilla i l'Avinguda de Lepanto. Un dels canvis més importants serà la renovació i ampliació de voreres (entre 4 i metres) i la substitució dels escocells buits per xicotets arbres ornamentals com els que es van plantar en la zona ja reformada.

 

L'obra seguirà el mateix mode que la realitzada amb anterioritat entre el passeig de la Grava i l'encreuament en què mamprendrà la segona fase. D'esta manera, l'aparcament es traslladarà - en cordó - a l'illeta central.

 

Les obres començaran pel carril d'eixida de Duanes de l'Avinguda (C/Sevilla) i es deixarà obert el d'entrada (C/Doctor Fleming) per a, posteriorment, invertir la situació.