UN STAND DE TURISME RESPRESENTA A XÀBIA EN LA FIRA DE TOTS SANTS DE COCENTAINA

31 oct 2016 La informació que més interessa als visitants és la relacionada amb el busseig, les rutes amb bicicleta i el senderisme

Xàbia. Dilluns, 31 d'octubre de 2016. El departament de Turisme de l'Ajuntament de Xàbia està participant aquests dies en la coneguda Fira de Tots Sants de Cocentaina.

La fira ha explicat comptat aquest cap de setmana amb una gran participació i un gran nombre de visitants en el stand de Xàbia. Tal com s'assenyala des de turisme pel que més s'interessa la gent és pel busseig, les rutes amb bicicleta i les rutes de senderisme. Aquesta dada es qualifica com a positiva ja que són activitats que no estan concentrades en els mesos d'estiu. Es tracta d'un tipus de turisme potencial durant tot l'any i els visitants que han demandat informació provenien, en la seua majoria, del sud i de l'interior de la província d'Alacant. També han afirmat que la gent que visita el stand del municipi és perquè busca a Xàbia expressament.

Uns altres dels temes pels quals s'han informat han sigut l'allotjament i les platges, a més, també han sigut molts els que s'han acostat al stand per a preocupar-se i informar-se de la situació de la Granadella després de l'incendi del passat mes de setembre. Es preveu que demà, dia de Tots Sants, la fira rebrà el seu major nombre de visitants.