L'Ajuntament de Xàbia homenatja a les atletes Cristina Roselló i Irene Bolufer

28 oct 2016 L'alcalde ha reconegut de manera pública el gran palmarès de les homenatjades

Xàbia. Divendres, 28 d'octubre de 2016. L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, juntament amb el regidor d'Esports, Vicent Colomer, i la resta de la Corporació, han rebut avui a les atletes Cristina Roselló i Irene Bolufer. Ambdues esportistes, que pertanyen al Club d’Atletisme Llebeig, tenen un ampli palmarès al món de l'atletisme.
D'una banda, Cristina Roselló, acumula una gran quantitat de trofeus entre els quals destaquen recentment el de campiona d'Espanya de triatló mitja distància en grup d'edat 25-29 (2016), tercera classificada en el mig ironman de Gandia (2016), segona classificada en el Triatló d'Antella (2016) o segona classificada sènior en el Circuit de la Marina. A més Cristina va quedar també el passat any, entre altres coses, campiona d'Espanya de triatló olímpic en grup d'edat 25-29 a Altafulla i campiona autonòmica de triatló sprint en grup d'edat 25-29 a Alacant.
D'altra banda, Irene Bolufer, als seus 22 anys, ja té en el seu currículum una gran quantitat de victòries com a atleta. D'aquest any destaca la primera posició per clubs en el Campeonat d'Espanya en promoció de Gijón, la primera classificada sub23 en el duatló d'Ontinyent o la tercera posició per clubs en el Campionat Autonòmic Sprint de Gandia. A més, el passat any també va obtenir podis com el de primera classificada Sub23 i octava general en el triatló de València de distància olímpica o el de tercera classificada general de distància Olímpica, en el triatló de Castelló.
José Chulvi, ha lliurat a Cristina i Irene una placa de reconeixement en nom de l'Ajuntament de Xàbia i ha afirmat que “amb l'exemple del vostre treball diari esteu llançant un missatge de superació i optimisme a la societat de Xàbia”. Chulvi també ha felicitat a més a les famílies de les esportistes pel paper fonamental que juguen donant-los el seu suport i comprensió diaris.