L'Ajuntament de Xàbia demana dos cursos de formació professional per a l'IES Antoni Llidó

27 oct 2016 Es tracta dels cicles de Tècnic d'emergències i Protecció Civil i de Conservació del Medi ambient

Xàbia. Dijous, 27 d'octubre de 2016. La regidora d'Educació, Montse Villaverde, s'ha reunit aquest matí amb la responsable de l'Àrea de Formació Professional de la Generalitat Valenciana, Emilia Torán. Durant la trobada l'edil ha transmès el seu desig de canviar la situació de la formació professional a Xàbia i pal·liar les manques que existeixen en aquest moment.

Tal com ha assenyalat Montse Villaverde, des de l'Ajuntament juntament amb l'IES Antoni Llidó, es va plantejar la idea de sol·licitar cursos relacionats amb els incendis forestals i la seua prevenció. D'aquesta manera, el director de l'Antoni Llidó, Vicent Chorro, presentarà la sol·licitud per a poder demandar els cicles de Tècnic d'Emergències i Protecció Civil i de Conservació del Mitjà Natural. En aquest sentit Montse ha assenyalat que si s'acceptara el primer d'ells, se signaria un conveni amb el Parc de Bombers perquè els alumnes pogueren fer pràctiques en la Marina Alta.

Emilia Torán ha qualificat la proposta de molt viable i ha emplaçat a l'IES Antoni Llidó a presentar la sol·licitud. La responsable d'Educació ha explicat que la sol·licitud, encara que l'haja de presentar l'IES Antoni Llidó, compta amb el total suport de l'Ajuntament de Xàbia ja que “la implantació d'aquests cursos és necessària per a la nostra població perquè els estudiants puguen tenir oportunitats de formació i inserció laboral”.