La crema de residus i la seguretat de les urbanitzacions centren el General Meeting dels veïns del Montgó

25 oct 2016 La regidora de Residents, Doris Courcelles, va recordar que no es poden encendre fogueres en parcel•les privades

Xàbia. Dimarts, 25 d'octubre de 2016. La regidora de Relació amb els Residents Estrangers, Doris Courcelles, ha assistit avui a l'assemblea general de l'Associació de Veïns del Montgó. En primer lloc l'edil ha informat als residents estrangers sobre els futurs projectes de la piscina municipal i l'auditori. Doris ha assegurat que es començaran a dur a terme a partir del pròxim any. Així mateix, la regidora ha informat als veïns que una vegada reordenat el tràfic del carrer Gènova i limítrofs, es convocarà el concurs internacional d'idees per a la senda litoral del Montañar.

També, els veïns del Montgó han mostrat la seua preocupació per la crema de residus verds que alguns particulars realitzen en les seues parcel·les. Doris Courcelles ha informat sobre aquest tema que aquesta pràctica està totalment prohibida. A més també ha fet saber que “si algun veí veu una foguera en una propietat privada ha d'avisar al més prompte possible a la Policia Local”. Doris ha afegit que solament els agricultors poden realitzar aquesta pràctica sempre que demanen un permís especial.

D'altra banda, es va alertar del perill que suposen les barbacoes portàtils fins i tot en una parcel·la privada. En aquest sentit, Doris Courcelles es va referir a la conveniència d'usar sempre barbacoes “d'obra” i allunyades de les zones verdes.

Finalment, els veïns del Montgó van manifestar la seua preocupació per certes conductes incíviques, com són llançar vidres o puntes de cigarret, i que poden constituir un risc d'incendi. En aquest sentit van sol·licitar una señalítica específica per a conscienciar del perill que açò suposa.