La concentració de cotxes i motos clàssiques recapta més de 10.000 euros per als voluntaris en la lluita contra els incendis

24 oct 2016 L'esdeveniment es va celebrar en l'Avinguda Augusta amb l'exhibició de vehicles de luxe i de diferents actuacions i activitats lúdiques

Xàbia. Dilluns, 24 d'octubre de 2016. El passat diumenge es va celebrar en Xàbia un acte solidari per recaptar fons per als efectius de voluntaris en la prevenció i lluita contra els incendis. Al finalitzar la jornada s'havien recaptat més de 10.000 euros que s'empraran en substituir tot el material danyat a causa dels focs del passat mes de setembre.

L'esdeveniment es va celebrar en l'Avinguda Augusta des de les 11.00 fins les 19.00 hores. El principal atractiu foren l'exposició de cotxes clàssics i la desfilada de Harley Davidson en què van participar més de 170 motos.

A l'organització de l'acte va col·laborar l'Ajuntament de Xàbia a través de la regidoria de Participació Ciutadana, que dirigix Montse Villaverde. A més, va estar representat durant tota la jornada per diversos regidors així com per l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, qui va manifestar la seua satisfacció "pel resultat de la jornada i la constatació, una vegada més, de la força de la comunitat que formem les persones de 85 nacionalitats diferents que vivim a Xàbia".

Entre les accions que es van dur a terme per recaptar els diners, també es trobava la venda de calendaris solidaris de la Creu Roja, i samarretes de l'esdeveniment així com la possibilitat de pegar una volta amb els cotxes clàssics.