LA CÒNSOL BRITÀNICA REALITZARÀ UNA XARRADA INFORMATIVA A XÀBIA SOBRE LES CONSEQÜÈNCIES DEL BREXIT

24 oct 2016 La reunió tindrà lloc el pròxim 3 de novembre a les 13:00 hores en la sala polivalent del Portal del Clot

Xàbia. Dilluns, 24 d'octubre de 2016. Què passarà quan Regne Unit isca definitivament de la Unió Europea? Aquesta és la pregunta que es fan els milers de britànics que resideixen a Xàbia de manera permanent. Per açò, la cònsol britànica, Sarah-Jane Morris, assistirà al municipi per a parlar sobre tota la informació que tenen des del consolat britànic.

La població britànica es troba molt preocupada amb les conseqüències del Brexit. Les preguntes que més inquieten són en matèria de canvi de divises, la validesa dels passaports i llicències de conduir, l’impost a l'herència i la situació quan atenció sanitària. En referència a aquest últim tema, Martyn Standing, serà l'encarregat de donar resposta als afectats per la situació. A més, la cònsol també estarà acompanyada en la reunió dels advocats Jonathan Lambert i Jaime Sendra Galan.

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, i la regidora de residents estrangers, Doris Courcelles, estaran presents en la reunió. Doris afirma que a la xarrada també poden assistir els espanyols que tinguen algun tipus de dubte perquè, entre altres coses, volen entrar en el país britànic a la recerca d'oportunitats laborals.