LA CREU ROJA DE XÀBIA CELEBRA LES VII JORNADES DE LA SALUT

21 oct 2016 Tindran lloc en la sala polivalent del Portal del Clot els dies 26, 27 i 28 d'octubre

Xàbia. Divendres, 21 d'octubre de 2016. La Creu Roja de Xàbia celebra per setè any consecutiu les Jornades de la Salut. Dimecres que ve 26 d'octubre tindrà lloc la inauguració a les 11:15 hores en una nova ubicació, la sala polivalent del Portal del Clot.

Durant els tres dies que tindrà lloc l'esdeveniment s'oferirà informació sobre temes com l'afectivitat, l'alimentació, les drogues, la sexualitat i la seguretat vial de la mà de professionals de cadascuna de les matèries. En els stands que es destinaran a aquestes temàtiques, els assistents podran prendre's la tensió i el sucre, rebre consells per a una dieta saludable, aprendre sobre la diabetis i a com reaccionar davant una persona en parada cardio respiratòria. A més, els més joves també tindran informació sobre mesures de seguretat vial i les conseqüències negatives de les drogues en l'organisme.

El dia de la inauguració a la vesprada se celebrarà una conferència de 18:30 a 19:30 hores sobre el ictus i l'infart impartida per Nuria Ferrer Medina, metge de SAMU a Sant Joan. A més, durant tots els dies de les jornades de la salut, de 9:15 a 14:00 hores els alumnes de 6º de primària i 4º de secundària, realitzaran tallers i activitats en els stands d'educació vial, alimentació saludable, prevenció de conductes addictives, igualtat, educació sexual i autoestima.