L'Avinguda Augusta acull el diumenge 23 una mostra de cotxes i motos clàssiques per a recaptar fons per a Protecció Civil

20 oct 2016 Es realitzarà una desfilada de Harley Davidson des de l'arenal fins a Duanes per l'Avinguda del Mediterrani

Xàbia. Dijous, 20 d'octubre de 2016. L'Avinguda Augusta s'omplirà de motos i cotxes clàssics i de luxe per a recaptar fons a benefici de Protecció Civil. D'aquesta manera es pretén pal·liar les pèrdues materials que l'agrupació va patir durant els passats incendis i dotar-la de nous equips.

La trobada se celebra sota el títol “El gran cor de Xàbia” i en la seua organització col·labora l'Ajuntament de Xàbia a través de la regidoria de Participació Ciutadana, que dirigeix Montse Villaverde.

La jornada començarà a les11:00 hores i a més de veure els diferents vehicles i de muntar-se en ells per a donar un breu passeig, els assistents podran gaudir d'una variada oferta gastronòmica i de restauració, actuacions musicals, animació infantil, etc.

Un dels grans atractius serà l'exhibició de Harle Davidson, que eixiran en desfilada a les 11:00 hores des de l'Arenal fins a l'Avinguda Augusta passant per l'Avinguda del Mediterrani.