Xàbia Emprén celebra la seua III edició amb un complet programa de seminaris per al foment de la autoocupación i l'empresa

20 oct 2016 Les conferències tindran lloc en el Museu Soler Blasco del 7 a l'11 de novembre

Xàbia. Dimecres, 19 d'octubre de 2016. La regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de Xàbia, que dirigeix Cesc Camprubí, juntament amb el Creama, organitzen la III edició de Xàbia Emprén, unes jornades de seminaris i ponències per a la millora de xicotetes i mitjanes empreses.

Del 7 a l'11 de novembre, en Museu Soler Blasco, es donaran cita diferents experts en el món de la gestió de negocis, el màrqueting, l'economia o la comunicació, per a compartir els seus coneixements i experiència amb els participants.

La primera xarrada serà a càrrec del doctor en Psicologia Social i president de l'Associació Espanyola de RRHH, Roberto Lluna. Serà el dia 7, a les 18,30 després de la inauguració oficial del curs.
Posteriorment, el dia 8, a les 19.00 hores impartirà la seua ponència Javier Gosende, expert en Màrqueting Online de la Fundesem Business School. El dia 9 a les 19.00 hores, el doctor Joaquín Alcázar centrarà la seua intervenció en l'Economia de la Innovació. El dia 10 a les 19.00, el delegat a Xàbia de Jovempa, José A. Bas, referirà el seu seminari al coaching i l'aprenentatge com a claus del creixement empresarial.
Tancarà Xàbia Emprén III Silvia Leal, doctora en Sociologia, amb la ponència e-Renovar-se o Morir.

Les places d'aquestes jornades són limitades pel que els interessat a assistir hauran d'inscriure's cridant al telèfon 96 579 4266 o enviant un correu electrònic a afic.creama@ajxabia.org.