L'AJUNTAMENT DE XÀBIA COL•LABORA EN EL I CERTAMEN DE RELAT CURT IL•LUSTRAT DE LA FUNDACIÓ MANUEL JORGE

17 oct 2016 El tema principal del concurs és “El viatge somiat de la meua vida” i està dirigit als alumnes de 5º i 6º de primària de tots els col•legis de Xàbia

Xàbia. Dilluns, 17 d'octubre de 2016. La regidoría d'Educació de l'Ajuntament de Xàbia, dirigida per Montse Villaverde, col·labora en el I certamen de relat curt il·lustrat que impulsa la Fundació Manuel Jorge en memòria de l'artista finesa, Christina Snellman. Tal com ha senyalat Villaverde, “des del departament d'Educació col·laborem implicant als centres educatius en la participació del concurs perquè els estudiants es motiven i descobrisquen les seues capacitats de creació literària i artística”.

En el concurs participen els alumnes de 5º i 6º de primària de tots els col·legis del municipi, no obstant açò, tots els xiquets i xiquetes residents a Xàbia que estudien en col·legis de fora de la localitat, també poden concursar posant-se prèviament en contacte amb la Fundació (info@fundacionmanueljorge.org). El tema central del relat és “El viatge somiat de la meua vida”, els escrits poden ser en valencià o castellà i hauran d'anar acompanyats d'una il·lustració al·lusiva a la narració. A més, els relats i il·lustracions podran ser individuals, fets tots dos per la mateixa persona, o treballar en equip amb una persona encarregada del relat i una altra de la il·lustració.

El termini per a lliurar els treballs és fins al 20 de novembre i els professors seran els encarregats de fer una primera selecció. Posteriorment, un jurat qualificat serà l'encarregat de triar els relats premiats. La Fundació editarà un llibre amb tots els relats admesos i les il·lustracions seran exposades en la sala Ca Lambert del 17 de febrer al 17 de març de 2017. Una vegada finalitzada l'exposició, es lliuraran els premis als guanyadors el dia 19 de març en la mateixa sala de mostres.