LA AFX LLIURA ELS PREMIS DEL CONCURS DE FOGUERES 2016 I DEL V RALLY FOTOGRÀFIC

17 oct 2016 En el certamen de festes es van presentar 17 fotografies mentre que 55 van ser les persones que van aconseguir completar el Rally

Xàbia. Dilluns, 17 d'octubre de 2016. Diumenge passat el regidor de Cultura, Quico Moragues, i el regidor de Festes, Antonio Miragall, van acudir al lliurament de premis del V Rally de Fotografia i del concurs de Fogueres Xàbia 2016, tots dos organitzats per l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia.

Quant als premis del concurs de Fogueres 2016, els guanyadors van ser Francisco Catalá (1ºPremi), José “El Gallo” (2ºPremi) i Toni Sanchis i Patricio Girón (3er Premi). La regina de les festes de 2016, Mar Asenjo, juntament amb els presidents de la Quintà, José Luís Miralles i María Piles, van lliurar els premis als concursants guanyadors d'aquest certamen en el qual es van presentar un total de 17 fotografies.

D'altra banda també va tenir lloc el lliurament de premis del V Rally Fotogràfic que es va celebrar del divendres 14 al diumenge 16 d'octubre. L'organització va fixar l'objectiu del certamen en la zona del Port i el Primer Muntanyar de Xàbia. Els fotògrafs van presentar els seus treballs el dissabte 15 abans de les 14:00h, hora marcada en la qual es va tancar la recepció de fotografies. Un total de 55 persones van aconseguir completar el Rally.

El jurat, compost per Francisco Català (AFX), Pablo Mulet (Fotoclub Forat de Gata de Gorgos), Toni Signes (AFAP de Pedreguer), va concedir els premis a: Paco Costa Cervera (1ºPremi millor col·lecció i millor fotografia de tema obligatori “Tosqueres”), Sebastián Ramírez (2ºPremi millor col·lecció), José A. Vives “El Gallo” (3er Premi millor col·lecció), José Tortosa (Millor fotografia del Rally de tema lliure) i Xusa Bou (Millor fotografia de control).