L'AJUNTAMENT DE XÀBIA S'UNEIX Al PROGRAMA “NO ESTIGUES A SOLES EN NADAL” PER A MAJORS DE 65 ANYS

14 oct 2016 La iniciativa es dirigeix a persones que visquen soles i a les quals els resulte impossible reunir-se amb els seus familiars

Xàbia. Divendres, 14 d'octubre de 2016. El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia s'ha unit al programa de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Comunitat Valenciana, “No estés solo en Navidad”.

El termini per a inscriure's finalitza el 4 de novembre i els requisits bàsics són: residir a la Comunitat Valenciana, ser major de 65 anys o pensionista d'invalidesa, jubilació o viduïtat amb 60 anys complits, no patir trastorns de conducta ni malalties infectocontagioses, valer-se per si mateix per a les activitats bàsiques de la vida diària i viure sol i que resulte impossible reunir-se amb familiars o amics per llunyania o altres circumstàncies.

Les prestacions que s'inclouen en aquest programa són l'estada en un hotel de la Comunitat (Hotel Gran Duque a Orpesa, Castelló) entre els dies 23 i 27 de desembre. El viatge compta amb serveis d'animació soci-cultural, metges i segur col·lectiu. Els interessats en acollir-se a aquest programa poden inscriure's en el departament de Serveis Socials (2ªplanta del Centre Social) amb cita prèvia cridant al 965794142 Ext.1808.