XÀBIA CELEBRARÀ EL DIA DE LA BICICLETA DIUMENGE QUE VE 16 D'OCTUBRE

13 oct 2016 L'edició número 14 començarà a les 10:00h des de la pista d'atletisme del Col•legi Graüll i finalitzarà en Pinosol

Xàbia. Juves, 13 d'octubre de 2016. El Club de Ciclisme de Xàbia, en col·laboració amb les regidories d'esports i mobilitat urbana, han organitzat el Dia de la Bicicleta per a diumenge que ve 16 d'octubre.

Tal com ha indicat el regidor d'Esports, Vicent Colomer, l'eixida tindrà lloc a les 10:00h des de la pista d'atletisme del Col·legi Graüll. Transcorrerà pel Montañar i l'Arenal i tindrà la seua meta en el parc Pinosol. Una vegada els participants arriben al punt final, tindran entrepans i begudes preparats pel Club Ciclista de Xàbia, a més se celebrarà una rifa amb molts regals i una bicicleta que serà el gran premi.

El president del Club Ciclista de Xàbia, Joaquín Serrano, ha assenyalat que tots els anys el nivell de participació està entre les 600 i els 700 persones i ha apuntat que es reparteixen uns 2.000 fullets en tots els col·legis de Xàbia perquè els més xicotets s'animen a passar un dia diferent amb la bicicleta.

Per la seua banda el regidor de Mobilitat Urbana, José Luís Luengo, ha insistit en la importància que els pares porten i motiven als seus fills a participar d'aquesta saludable activitat en família. A més també ha assenyalat que s'aprofitarà aquest dia per a reivindicar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible.