EL COL•LEGI PÚBLIC VICENTE TENA COMENÇA UN PROGRAMA CONTRA L'ASSETJAMENT ESCOLAR

11 oct 2016 Durant el curs 2014-2015 l'Ajuntament de Xàbia va formar a tot el professorat del municipi perquè tots els centres participaren d'aquesta iniciativa

Xàbia. Dimarts, 11 d'octubre de 2016. El Col·legi Vicente Tena de Xàbia ha començat el procés d'implantació del programa TEI (Tutoria entre Iguals). Es tracta d'una estratègia educativa per a la convivència escolar, dissenyada com una mesura pràctica per a prevenir la violència i l'assetjament escolar i en el qual està implicada tota la comunitat educativa.

El Vicente Tena durà a terme aquest programa durant tot el curs en les aules de tercer i cinquè de primària. El procés es repetirà el pròxim any fins que el projecte estiga totalment implantat. L'objectiu del centre educatiu és informar, formar i conscienciar de la importància del programa: Tolerància zero enfront de l'assetjament escolar o bullying.

Durant la segona setmana d'aquest curs es va informar als alumnes sobre la matèria amb una campanya de sensibilització. A més també es van lliurar carnets als tutors i els seus tutelats així com als alumnes col·laboradors. Des de l'adreça del centre asseguren que és molt beneficiós treballar les emocions dels xiquets i que ells puguen resoldre les seues diferències. També asseguren que d'aquesta manera seran ciutadans que no podran callar enfront d'una situació de maltractament o de desigualtat de poder.