L'AJUNTAMENT DE XÀBIA ADJUDICA LES OBRES DE JAUME I PER 150.000 EUROS

11 oct 2016 Els treballs s'iniciaran aquest mes d'octubre i tenen un termini d'execució de tres mesos i mig

Xàbia. Dimarts, 11 d'octubre de 2016. La reforma del tram final de l'Avinguda Jaume I en Duanes estarà finalitzat en uns tres mesos. El projecte ha sigut adjudicat a l'empresa CADERSA (d'entre 15 presentades) per 150.000 euros.

Està previst que els treballs s'inicien aquest mateix mes d'octubre, tal com va assenyalar el regidor d'Escena Urbana, Paco Torres. A més també ha indicat que encara que tinguen un termini d'una mica més de tres mesos, s'intentarà finalitzar-les al més prompte possible.

La reforma de Jaume I suposarà l'ampliació de les voreres laterals entre 4 i 5 metres. D'aquesta manera l'avinguda serà d'un únic sentit de circulació en cada costat i l'aparcament es realitzarà en la part central en cordó.

D'altra banda, també s'ha adjudicat el projecte executiu del Pont de Triana (12.000 euros) i el projecte bàsic del Puente Gènova (15.000 euros). L'empresa adjudicatària d'ambdues obres esFrancisco Valent Arquitecte-Enginyer S.L (seleccionada entre les 17 presentades) i està previst que acaben a la fi d'any.