L'AJUNTAMENT DE XÀBIA ADECUA LES AULES DE L'INSTITUT MUSICAL

10 oct 2016 Es pretén millorar les necessitats acústiques de les associacions que realitzen allí els seus assajos i classes

Xàbia. Dilluns, 10 d'octubre de 2016. El departament de Cultura, dirigit per Quico Moragues, està finalitzant els treballs que permetran que les aules de l'Institut Musical de Xàbia, conegut com El Surco, tinguen una bona acústica.

S'ha eliminat la fibra de vidre que hi havia antigament en les classes del Surco ja que era un material que es va provar que podia causar algunes al·lèrgies i a més no absorbia d'una manera òptima el so. D'aquesta manera, una empresa especialitzada en acústica ha sigut l'encarregada d'adequar i revestir les parets amb unes plaques que absorbeixen el so d'una manera professional.

Una altra de les actuacions que es duran a terme serà el canvi de finestres de la part posterior de l'edifici igual que es va fer amb les de la part davantera. Moragues ha assegurat que el principal és satisfer les necessitats de les associacions que imparteixen les seues classes en l'Institut Musical de Xàbia perquè els seus resultats siguen els millors.