XÀBIA CONTINUA AMB EL PROGRAMA D'INTERCANVI LINGÜÍSTIC “HABLEMOS MÁS”

07 oct 2016 Els coordinadors cerquen persones espanyoles per als grups d'anglès, alemany i francés

Xàbia. Divendres, 07 d'octubre de 2016. El departament de Relacions amb els Residents Estrangers, dirigit per Doris Courcelles, segueix un altre any més amb el programa gratuït d'intercanvi lingüístic i cultural “Hablemos más”. Gràcies a aquesta activitat, persones de diferents nacionalitats s'uneixen amb una mateixa fi, aprendre altres idiomes i cultures de la mà de gent nativa anglesa, alemanya i francesa resident a Xàbia.

En l'actualitat existeixen 7 grups d'anglès (nivell bàsic, intermedi i avançat) coordinats per diferents voluntaris, un grup de nivell bàsic d'alemany i un altre de francès. Tal com ha afirmat la regidora, es necessiten persones espanyoles per a poder equilibrar els grups de les diferents llengües i que l'intercanvi siga així més satisfactori. Els coordinadors asseguren que els que utilitzen el programa estan molt satisfets amb els resultats perquè a més de parlar l'activitat permet fer moltes amistats i quedades fora dels dies de les sessions.

Aquelles persones que estiguen interessades a participar en el programa poden demanar informació i inscriure's en el Help Desk, situat en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.