XÀBIA CELEBRARÀ DEL 14 Al 16 D'OCTUBRE LA 5ª EDICIÓ DE “LA MAR DE TAPES”

07 oct 2016 La ruta gastronòmica tindrà lloc en el barri mariner de Duanes

Xàbia. Divendres, 07 d'octubre de 2016. Els restaurants i bars del Port de Xàbia s'uneixen un any més para celebrara l'esdeveniment gastronòmic conegut sota el nom “La Mar de Tapes”. El divendres 14 i el dissabte 15 hi haurà sessions de matí i vesprada (de 12:30h a 15:00h i de 19:30h a 23:00h) mentre que el diumenge 16 d'octubre es podrà gaudir solament en horari de matí (de 12:30h a 15:30h).

Es tracta d'un festival en el qual els assistents podran gaudir de tapes originals i elaborades amb el producte mariner com a principal protagonista. A més en la ruta alguns locals també oferiran begudes especials per a aquests dies com mojitos en “La Esquina”, aigua de València en “Cande” i sangría blanca en “Piri-Piri”.

Els tiquets per a degustar les tapes es podran comprar exclusivament en els quatre punts de venda que estaran repartits al llarg del Passeig Marítim i Marina Espanyola. El preu per a les tapes serà d'1,80 euros i per a les begudes d'1,50 euros. L'esdeveniment tindrà activitats complementàries d'animació, el divendres i dissabte a partir de les 19:00h hi haurà batuchanga i batukada recorrent els diferents locals. El dissabte al matí els més xicotets també tindran el seu espai amb activitats infantils en l'Avinguda Jaume I i durant tot el cap de setmana el mercat d'artesania d'autor estarà situat en el Passeig Marítim.

Els restauradores del Port de Xàbia animen a tots els veïns de la localitat i de pobles veïns a participar en aquest esdeveniment gastronòmic per a conèixer millor i degustar el producte local mariner.