MARIBEL SIVERA REP UN RECONEIXEMENT PEL SEU SEGON LLOC EN LA COPA DEL REI DE VELA

03 oct 2016 La regatista de Xàbia va ser subcampiona el passat any en el mundial de vela celebrat a Barcelona.

Xàbia. Dilluns, 3 d'octubre de 2016. L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Vicent Colomer, han rebut avui a la regatista Maribel Sivera Gisbert. L'esportista va quedar en segon lloc juntament amb el seu equip, Peix d'Abril, en la Copa del Rei de Vela.

L'alcalde i el regidor li han donat l'enhorabona a Maribel pels seus assoliments en el món de la vela (subcampiona en el mundial del passat any i segona en la Copa del Rei en 2011) i l'han convidat a signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Xàbia.

Maribel, que ha vingut acompanyada de la seua família, va expressar durant la signatura que se sent molt orgullosa de portar el nom de Xàbia en totes les competicions en les quals participa.

L'esportista xabiera, única dona del vaixell en què competeix, va participar en aquesta última edició de la Copa del Rei com a navegant, és a dir, és l'encarregada de comprovar tots els aparells electrònics del vaixell, prendre les mesures de vent, intensitats i adreces. Maribel Sivera Gisbert va començar la seua marxa en el món de la vela als 7 anys en el Club Nàutic de Xàbia gràcies als cursos que oferia l'Ajuntament. Des de llavors l'esport del mar es va convertir per a ella en un hobby que ha marcat el seu estil de vida.