EL CROSS BAIX MONTGÓ CELEBRA LA SEUA XXIV EDICIÓ

30 sep 2016 La cursa tindrà lloc el dissabte 1 d'octubre amb eixida a Xàbia a les 18:00h i meta en Jesús Pobre

Xàbia, 30 setembre de 2016. El Club d’Atletisme Llebeig de Xàbia i el Club d’Atletisme la Faixa de Jesús Pobre són els organitzadors de la clàssica cursa de la comarca Cross Baix Montgó en la qual participaran més de 300 atletes.

Es tracta d'un recorregut de 12km que voreja el Montgó entre ambdues poblacions per camins de terra, sendes i asfalt. Aquest recorregut irregular és un dels principals atractius per als esportistes els qui no aconsellen la participació en aquesta prova d'aquells que s'estan iniciant en l'atletisme. Dos seran els punts d’avituallament durant la carrera, un en el quilòmetre 5 i un altre en el quilòmetre 10.

L'eixida tindrà lloc en la Plaça de la Constitució a les 18:00h encara que a partir de les 17:00h es lliuraran els dorsals i s'obrirà el servei de guarda-roba. D'aquesta manera els participants podran arreplegar les seues motxilles en Jesús Pobre, lloc on estarà situada la meta.

En el Cross Baix Montgó també col·laboren els Ajuntaments i Policia Local dels dos municipis, Protecció Civil i Creu Roja.