GRAN ÈXIT EN LA CELEBRACIÓ DEL TRIXÀBIA 2016

27 sep 2016 Silvia Valero i Joan Fuster van vèncer en la modalitat olímpica mentre que Isabel Ferrer i Andrés Alfaro ho van fer en la sprint

Xàbia, dilluns 26 setembre de 2016. Ahir diumenge 25 de setembre Xàbia va celebrar en el Passeig del Tennista David Ferrer la prova de triatló coneguda com TriXàbia. Van participar un total de 450 esportistes (200 en la modalitat olímpica i 250 en la sprint).

Els participants de la prova olímpica van ser els que van començar la competició. Els primers a creuar la línia de meta van ser Joan Fuster (Club Triatló Gandia) seguit de Miguel García Cardona i Ander Muñoz en segon i tercer lloc respectivament. En la competició femenina olímpica, Silvia Valero (C.A. Safor Delikia Sport) va ser la campiona seguida d'Ana María Caceres i Mónica Melo.

Una vegada acabada la modalitat olímpica va tenir lloc la prova sprint el guanyador del qual va ser Andrés Alfaro (CEA Bétera) quedant Andonio Castanyer en segon lloc i José Arnau en tercera posició. El podi de femenina va tenir una majoria de representació xabiera amb una primera posició per a Isabel Ferrer (Club d'Atletisme Llebeig Xàbia) seguida de Cinta Sancho i Ana Bisquert (Club d'Atletisme Llebeig Xàbia).

L'organització per part del Club d'Atletisme Llebeig de Xàbia va ser tot un èxit en una prova que s'està consolidant entre els triatletes de la Comunitat Valenciana.