LA V EDICIÓ DEL TRIXÀBIA ACOLLIRÀ A MÉS DE 400 PARTICIPANTS

22 sep 2016 L'esdeveniment esportiu se celebrarà el próxim diumenge 25 de setembre a partir de les 8:30h

Xàbia, dijous 22 setembre de 2016. El passeig Tennista David Ferrer en la platja de l'Arenal de Xàbia serà el punt de partida de la V edició del TriXàbia 2016 en el qual ja hi ha inscrits més de 450 participants.

El TriXàbia estarà compost per dues modalitats esportives, el “sprint” (500 metres de natació, 20km amb bicicleta i 5km corrent) i la modalitat “olímpica” (1.500 metres de natació, 40km amb bicicleta i 10km corrent). La primera prova per a ambdues modalitats serà la de nade que tindrà el seu punt de partida en la mateixa platja de l'Arenal. Una vegada els participants acaben la primera fase, eixiran amb les seues bicicletes des de l'Arenal fins a l'encreuament amb la rotonda del Poble Nou pel Camí Cabanes. Finalment els esportistes s'engegaran amb la carrera que discorrerà pel Primer Montañar fins al Port de Xàbia i volta al Passeig del Tennista David Ferrer on estarà situada la meta.

El TriXàbia està organitzat pel Club d'Atletisme Llebeig de Xàbia i estarà arbitrat per la Federació Valenciana de Triatló. La prova esportiva s'està convertint en tot un referent a la Comunitat Valenciana, prova d'açò és la inscripció dels més de 400 participants que vénen de tots els llocs de la comarca, de diverses localitats de València i Alacant, així com de diferents Comunitats Autònomes.

El regidor d'esports, Vicent Colomer, assegura que ja està tot preparat perquè l'esdeveniment siga tot un èxit. A més participaran més de 100 voluntaris i comptarà amb la col·laboració de la Policia Municipal, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Creu Roja i Club Nàutic de Xàbia.