EL CONSELL INCLOURÀ LA LICITACIÓ I EL PROJECTE DE LA PISCINA MUNICIPAL DE XÀBIA EN ELS PRESSUPOSTOS DE 2017

22 sep 2016 Està previst que les obres d'execució s'inicien en els primers mesos de 2018

Xàbia. Dijous, 22 de setembre de 2016. La piscina municipal de Xàbia es converitará en una realitat en aquesta legislatura. A aquest compromís va arribar l'alcalde, José Chulvi, amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i amb el director general d'Administració Local, Toni Such en una reunió en la qual també va estar present el regidor d'Escena Urbana, Paco Torres.

El pas inicial serà la inclusió d'aquesta infraestructura en els pressupostos de la Generalitat de 2017. Amb aquesta primera partida es cobrirà la licitació i redacció del projecte. Posteriorment, en els pressupostos de 2018, s'habilitarà la partida necessària per a l'execució total de la piscina.
Un projecte recuperat

Aquesta actuació s'emmarca en un Decret Llei impulsat pel Consell per a arreplegar aquells projectes incomplits per l'anterior govern de la Generalitat. cal recordar que en 2005 l'Ajuntament de Xàbia va signar un acord amb la Generalitat pel qual el consistori es comprometia a construir un trinquet a canvi de rebre la piscina municipal.

El trinquet es va inaugurar en 2010, mentre que l'anterior govern autonòmic mai va arribar a executar la infraestructura a la qual s'havia compromès. Per la seua banda, José Chulvi va manifestar la seua satisfacció pel fet que per fi la piscina es convertisca en una realitat en aquesta legislatura i va afirmar que l'obra “es farà conforme a criteris d'utilitat i eficiència. És important que es faça, però sobretot és important que preste a mitjà i llarg termini el servei esportiu i de salut que demanden els veïns i veïnes de Xàbia”.