XÀBIA CELEBRA EL DISSABTE 24 EN LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ UNA JORNADA SOLIDÀRIA A FAVOR DELS VOLUNTARIS CONTRA INCENDIS

22 sep 2016 Protecció Civil, Bombers del parc de Dénia, voluntaris de Balconada al Mar, Creu Roja i Policia Local estaran representats

Xàbia. Dijous, 22 de setembre de 2016. Zumba, globoflexia, Lindy – Hop, teatre, inflables per a xiquets, pintacaras… el dia 24 de setembre, a partir de les 17'30 hores, la plaça de la Constitució acollirà un programa d'actes per a tota la família i amb una fi solidària: recaptar fons per als cossos voluntaris que van participar en les labors d'extinció i atenció a les persones en els incendis del passat 4 de setembre.

A aquest efecte, diferents particulars i agrupacions oferiran tallers, jocs i espectacles durant tota la vesprada. A més, en la mateixa plaça es podran veure vehicles de Bombers del parc de Dénia i Bombers Voluntaris (camions i vehicles lleugers), de Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local. Així mateix, es trobaran agents dels diferents cossos per a explicar de primera mà el seu treball als assistents.

D'altra banda, hi haurà un servei d'entrepans i begudes per als assistents i, cortesia dels comerciants de Xàbia Històrica, se sortejarà un sopar per a dues persones. Els diners recaptats per aquests conceptes també es lliurarà als voluntaris.

El programa complet d'activitats és el següent:

- Zumba

- Globoflexia

- Inflables per a xiquets

- Teatre amb l'obra “Les xiques cocodril”

- Exhibició i taller de ball “Lindy-Hop” a càrrec del grup Spirit of St Louis La Marina Alta

L'esdeveniment començarà a les 17.30 i finalitzarà al voltant de les 23.30 hores.