Xàbia inicia les obres per convertir les antigues dependències de la Policia Local en un Espai Jove de formació i oci

19 sep 2016 El pressupost d'execució és de 12.000 euros i s'espera que els treballs estiguen finalitzats a finals del mes d'octubre

Xàbia. Dilluns, 19 de setembre de 2016. Les antigues dependències de la Policia Local de Xàbia, situades en la Plaça de la Constitució, es convertiran en un nou Espai Jove de formació i oci dirigit a este col·lectiu.

Les obres han començat hui i s'espera que estiguen totalment finalitzades a finals del mes d'octubre. Segons ha explicat el regidor de Joventut, Ximo Segarra, el pressupost de treballs i dotació ascendix a 12.000 euros i l'objectiu “és dotar a Xàbia d'un lloc en què els joves puguen desenvolupar un programa de formació de qualitat, tutelada per un professional, i també d'oci a través d'un dinamitzador de l'Espai Jove. Volem que l'oferta del nostre poble siga la millor per un col·lectiu que és molt important i al que hem de donar alternatives atractives i realistes”.

El disseny i funcions del nou Espai Jove han seguit el resultat d'una enquesta que la regidoria de Joventut va realitzar en Xàbia el passat mes de juny. En la seua oferta es trobarà el servei de recolçament escolar, espai d'audiovisuals, música i videojocs, sala de jocs i activitats esportives en la pròpia Plaça de la Constitució.

En tot cas, segons va senyalar Ximo Segarra “el centre l'aniran fent els mateixos joves i amb el temps s'adaptarà a les seues necessitats; no volem un Espai Jove imposat, sinó fet entre tots i gaudit per tots”.