L'Ajuntament de Xàbia invertix a l'estiu més de 20.000 euros per tindre a punt els centres de primària en la tornada a les classes

12 sep 2016 Vora 20.000 xiquets i xiquetes es reincorporen hui a l'activitat lectiva en els diferents centres de la localitat

Xàbia. Dilluns, 12 de setembre de 2016. El primer dia de classe en Xàbia ha suposat la tornada a l'activitat lectiva de 1.958 alumnes de primària, el que suposa un xicotet increment respecte de les xifres de l'exercici anterior. A este número encara quedaria per afegir les matrícules que s'estan gestionant fora de termini.

En els instituts de secundària, en el tram obligatori, la matrícula l'han completat 626 estudiants.

Per a que el nou curs es poguera reprendre amb normalitat i en les millors condicions, l'Ajuntament de Xàbia ha invertit més de 20.000 euros. Esta partida s'ha destinat a la pintura en els pasos de peatons al voltant dels centres, el canvi d'arena en la zona infantil del col·legi de l'Arenal, la pintura del frontó del Vicente Tena i la netetja a fons, fumigació i pintura de les instal·lacions.

Jornada continua

Per la seua part, el dia 15 de setembre es votarà als centres la implantació o no de la jornada continua. L'horari de votacions serà entre les 09.00 i les 19.00 hores. Cas de no poder assistir eixe dia, es podrà anar prèviament al col·legi corresponent i dipositar el vot en sobre tancat junt amb la fotocòpia del DNI.