59 locals de Xàbia han participat aquest estiu en una campanya per a incentivar el reciclat de vidre en l'hostaleria

31 ago 2016 Ecovidrio premia a la cafeteria Contrastes pel seu compromís amb la iniciativa

Un total de 59 establiments hostalers de la zona de platja a Xàbia ha participat aquest estiu en una campanya de sensibilització impulsada per Ecovidrio a nivell nacional amb l'objectiu d'incrementar la taxa de reciclat de vidre en un sector gran generador de residus, especialment en aquestes dates.

Als participants se'ls ha facilitat mitjans (poals amb rodes) perquè puguen separar el vidre de manera còmoda en els iglús disposats en els carrers per al reciclat de vidre i  a canvi, els empresaris s'han compromès amb aquesta pràctica sostenible.

A més, s'han realitzat sorteigs de premis i entre els locals de Xàbia la guanyadora ha sigut la cafeteria Contrastes, en l'Arenal, que la seua propietària s'ha portat una estada en un Parador Nacional. Al llarg de setembre també hi haurà un altre sorteig de cinc creuers, aquesta vegada a nivell estatal i entre tots els establiments que més han reciclat.

Ahir la regidora de Serveis de Xàbia, Kika Mata, i un responsable de Ecovidrio en la zona van lliurar el seu premi a la responsable de Contrastos i la van felicitar pel seu compromís amb el reciclatge.