Xàbia licita la segona fase de la reforma de voreres en Jaume I

29 ago 2016

El Butlletí Oficial de la Província publica avui una nova licitació d'obra pública impulsada per l'Ajuntament de Xàbia. Es tracta de les obres de reforma i ampliació de voreres en Avinguda Jaime I (fase II), un  projecte que ix amb un preu base de 205.233 euros (IVA inclòs) i un termini estimat d'execució de cinc mesos.

Es tracta d'una convocatòria oberta pel que totes les empreses interessades a executar aquest projecte viari poden presentar les seues propostes a partir de matí, 30 d'agost, i durant els pròxims 26 dies naturals en el departament de Contractació (seu central de l'Ajuntament, Plaza de la Església número 4 pis 1).

Els criteris per a la selecció seran tant l'oferta econòmica a la baixa com la reducció de termini d'execució.

L'obra, tal com recorda el regidor d'Escena Urbana, Paco Torres, donarà continuïtat a una primera fase ja realitzada fa dos anys en el tram d'aquest carrer que dóna accés al passeig de la Grava des de l'Avinguda Lepanto i que comporta l'ampliació de les voreres, la substitució de l'enllumenat públic i de l'arbrat per una nova espècie de menor grandària (tarongers amargs) i donar un nou acabat als escocells (clots al voltant dels arbres) amb un material resinoso que simula grava acolorida.

L'Ajuntament espera poder iniciar aquest projecte al llarg del mes d'octubre.