Xàbia licita el servei de control i vigilància de l'àrea de transferència de Ramblars

24 ago 2016

L'Ajuntament de Xàbia ha obert la licitació del servei de control i regulació de l'accés i de la gestió en la zona de transferència de restes de jardineria de Ramblars per als pròxims dos anys. El contracte, prorrogable per dos anys més, ix amb un valor benvolgut de 109.674 euros i s'adjudicarà per procediment obert, puntuant les ofertes a la baixa i que oferisquen millores sobre els plecs tècnics, disponibles en el perfil del contractant de la web municipal.

En aquests es detalla les funcions de l'empresa adjudicatària, que bàsicament responen al control i guarda d'aquestes instal·lacions municipals, la supervisió de la gestió dels residus (amb especial interès de si són procedents d'espècies afectades per plagues), la guarda preventiva davant el risc d'incendi o avingudes d'aigua i el control d'accés sol als usuaris autoritzats.

Els interessats a presentar les seues propostes han de dirigir-se al departament de Contractació (en la seu de l'Ajuntament de la plaça de l'Església número 4, primer pis) fins al 7 de setembre.