Xàbia desbloqueja l'ordenació del polígon de Catarrojes

17 ago 2016 L'Ajuntament coordina amb els propietaris la urbanització com a sòl industrial d'un total de 107.091 metres quadrats

L'Ajuntament de Xàbia ha desbloquejat  l'ordenació com a sòl industrial de la zona de Catarrojes, annexa a la carretera de Gata. Des de la regidoria d'Escena Urbana, dirigida per Paco Torres, s'han iniciat les reunions amb els propietaris dels sectors Catarrojes I i Catarrojes II (de 26.625 metres quadrats i 80.466 metres quadrats respectivament) per a informar-los de les gestions que està fent l'administració local per a urbanitzar i regular aquest sòl, així com de les seues obligacions com a propietaris.

Segons explica el regidor, en els sectors formats per Catarrojes I (12 parcel·les) i Catarrojes II (20 parcel·les), el preu provisional d'urbanització ascendeix a uns 6.500.000 euros entre les dues zones. Aquesta estimació inicial podria baixar en eixir el projecte d'urbanització a licitació.

Respecte a Catarrojes II, l'edil puntualitza que està en fase de registre per part de l'Ajuntament, un tràmit que ha fet que l'Ajuntament espere per a traure a licitació el conjunt del polígon, perquè així siga una única constructora la que s'encarregue de la urbanització, donant així mes uniformitat al resultat i menys problemes burocràtics. Açò sí, l'execució es plantejarà en dues fases.

Segons Torres, s'espera poder traure el concurs a la fi d'any 2016 principis 2017.