Rotary Xàbia dóna 3.000 euros per a becar el menjador als xiquets que assisteixen a l’Escoleta d’estiu de Xàbia

09 ago 2016

El Club Rotary Xàbia ha lliurat un xec de 3.000 euros al departament municipal de Serveis Socials per a dotar les beques de menjador de la escoleta d’estiu. La regidora de l'àrea, Pepa Gisbert, ha agraït aquest donatiu assolit en la seua major part per les aportacions solidàries en la celebració de la gala organitzada pel club per a lliurar els reconeixements rotaris.

Gisbert  ha assenyalat que amb aquesta important quantitat s'aconsegueix cobrir totalment la demanda i, per tant, totes les famílies que havien sol·licitat aquesta beca de menjador estan ateses.

La escoleta o taller d'estiu és un servei municipal que s'ofereix a xiquets i xiquetes d'entre 4 i 12 anys durant els mesos de juliol i agost com a opció educativa i per a utilitzar el temps lliure de forma constructiva.

Enguany s'han organitzat dos grups, un amb base en el col·legi Arenal i un altre en el Trenc d’Alba. Del total dels assistents, Serveis Socials ha concedit beca al cost del taller a un total de 117 famílies, que en base a la seua renda tenen subvenció d'entre el 90 i el 20% del cost total. Ara a més, amb el suport del Rotary es beca amb una ajuda del 100% del cost als 80 menors que van sol·licitar beca per al menjador.