Aquest cap de setmana arriben les festes al Portitxol de Xàbia

04 ago 2016 “Cant d’estil” i l'humor d'Eugeni Alemany obrin el programa el dissabte 13 d'agost

Com cada segon cap de setmana d'agost, la partida del Portitxol de Xàbia celebra les seues festes.  Així, els pròxims 13 i 14 d'agost, l'esplanada davant de la Creu s'omplirà d'activitats perquè veïns i amics gaudisquen d'una celebració popular i divertida.

Els festers d'enguany han preparat un programa amb música, humor, cant d’estil, balls, sopar de germanor i activitats per a xiquets. Començarà la vesprada del dissabte 13, a les 19’30 hores, amb una cercavila i una exhibició de cant d’estil (albaes i cants de batre) en la qual participaran Maria Amparo Hurtado, Jacint Hernandez i el versador Carlos Bahilo acompanyats a la dolçaina i tabalet per Juanra Martí i José Ferrer.

Una hora després, els riures estan assegurats de la mà de l'actuació d'Eugeni Alemany (presentador, humorista i guionista de televisió), qui presenta un espectacle 100% valencià i imprevisible. La jornada festiva contínua amb la dansà de carrer dirigida pel Grup de Danses Portitxol i a les 22’30 hores tots els assistents es reuniran al voltant d'un sopar de germanor i podran gaudir del ball amenitzat per l'orquestra Valentino.

La festa continua el diumenge al matí amb despertà per la zona, una sardinada per a tots i a partir de les 11 hores jocs i cucanyes per als més xicotets, amb la col·laboració de Creu Roja Xàbia.

Els festers d'enguany són Patricia Pedrós, Jesús Mata, Isabel Martí, Mavi Pérez, María Espasa, Josepa Doll, Josep Sapena, Rosa María Caselles, Marcos Santacreu, Vicent Cabrera, Alicia Mestre, Alejandro Pedrós i Salva Signes.