El patronat provincial de Turisme col•labora amb 15.000 euros amb el Xàbia Jazz

03 ago 2016 El diputat mostra el seu suport a la política turística de Xàbia i a la racionalització de l'ús dels recursos naturals

El Patronat de Turisme de la Costa Blanca ha mostrat el seu suport al festival internacional Xàbia Jazz (que se celebra des d'aquest dissabte 6 d'agost) amb una subvenció directa de 15.000 euros. Una ajuda que s'ha plasmat en un conveni que han signat hui l'alcalde, José Chulvi, i el diputat de Turisme, Eduardo Dolón.

En paraules de l'alcalde, “per a nosaltres és important el suport econòmic de la Diputació però també el suport institucional que demostra hui la presència ací del Diputat provincial” i que avala que s'està treballant “de manera conjunta en tots els vessants del turisme, no solament en la promoció del sol i la platja sinó en projectes tan importants com una pròxima fira d'activitats aquàtiques sense motor que és una cosa pel que nosaltres hem apostat fort”.

Chulvi ha recordat alguns detalls d'aquesta aposta per racionalitzar l'ús dels recursos naturals, com és l'abalisament de les coves, la instal·lació de boies de fondeig o parlat de reptes pendents com el control de la massificació que es viu en alguns punts del litoral com la Cova Tallada, cosa per al que s'espera treballar conjuntament amb el parc natural del Montgó.

El primer edil ha agraït finalment a Dolón el suport al Xàbia Jazz i també la predisposició demostrada per a seguir amb aquesta bona sintonia amb Xàbia.

Per la seua banda, el diputat provincial ha recalcat el seu suport a iniciatives com el festival de música jazz, un exemple de la diferenciació cultural “per la qual molts dels nostres turistes ens trien” i ha posat en valor el treball que s'està fent des de Xàbia per ser “un dels municipis amb l'oferta nàutica més important de la província” i per racionalitzar els seus espais naturals, que són “com no els hi ha en la resta de província”.