L'Ajuntament de Xàbia restringeix l'aparcament en Ambolo per a garantir l'accés a residents i vehicles d'emergència

29 jul 2016

L'Ajuntament de Xàbia ha pres mesures restrictives per a reduir el nombre de cotxes aparcats en la zona de Ambolo després del caos que s'està vivint aquest estiu i que impedeix el normal accés a residents de carrers com Samuel Adler i als vehicles necessaris en cas d'emergència.

Des del departament de Serveis, que dirigeix Kika Mata, s'ha marcat amb pintura viària i senyalització vertical la prohibició d'accedir al final del carrer Richard Wagner, un vial ja tallat per despreniments però que segueix col·lapsant-se cada dia, i també adverteix que en cas d'aparcament irregular (sobretot en la zona de corba) es cridarà a la grua.

El lloc cada dia s'omple de cotxes de banyistes que volen aparcar el més prop d'una cala que també està oficialment clausurada per risc de solcides però que en la realitat està plena de persones que accedeixen malgrat els advertiments que és baix el seu compte i risc.

A més de la nova senyalització, la Policia Local realitzarà en els pròxims dies un seguiment especial del compliment d'aquestes restriccions i sancionarà als quals no complisquen.

Aquesta mesura s'emmarca dins de les polítiques empreses pel govern local per a promoure un ús racional i sostenible dels recursos naturals i turístics, com la prohibició d'entrar a motor en les coves, la campanya contra la pesca furtiva o la instal·lació de boies de fondeig per a bussejadors.